Nyt meillä on isot alennukset monissa tuotteissa

 

Laaja valikoima uimaallas lyömättömiin hintoihin!

Me Uimarissa olemme ylpeitä voidessamme tarjota laajan valikoiman altaita lyömättömiin hintoihin. Etsitpä sitten pientä ja edullista uima-allasta tai suurta lämmitettyä uima-allasta, meillä on jotain tarpeisiisi sopivaa. Meillä on ilo esitellä teille valikoimamme markkinoiden suosituimmista altaista.

Altaamme ovat vapaasti seisovia ja sopivat erinomaisesti maanpäälliseksi altaaksi tai osaksi terassia. Voit halutessasi upottaa altaan nurmikkoon tai rakentaa sen kuistiin, valinta on täysin sinusta kiinni!

Verkkokaupastamme löydät altaat ja allastarvikkeet edulliseen hintaan. Meillä on laaja valikoima altaiden tarvikkeita, jotka sopivat useimpiin altaisiin, mutta jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, voit aina ottaa meihin yhteyttä saadaksesi vinkkejä ja neuvoja altaaseen liittyen.

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman allastarvikkeita ja varaosia uima-altaasi varten. Laajan valikoimamme ansiosta sinun on helppo löytää etsimäsi tuotteet, olipa kyse sitten altaan puhdistuksesta, lämmityksestä tai käytännöllisistä allastarvikkeista. Takaamme, että kaikki tuotteemme ovat korkealaatuisia, joten voit luottaa täysin siihen, että ostat uima-altaan ja allastarvikkeet Uimarista.

Rakenna luksusallas

Näytämme mielellämme kauniit uima-altaamme!

Meillä on ilo tarjota asiakkaillemme laaja valikoima korkealaatuisia altaita kaikkiin tarpeisiin ja budjetteihin. Haluamme todella, että olet tyytyväinen uima-allasostoosi, ja siksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua upeisiin altaisiimme ja lisävarusteisiimme tosielämässä vierailemalla Vantaan näyttelytilassamme. Sieltä saat useimmat tarvikkeet ja varaosat sekä voit tutustua esittelyaltaaseemme. Osoite on: Pihkalantie 4 01480 Vantaa.

Näyttelymme on paikka, jossa voit nähdä, tuntea ja kokea altaamme ja tarvikkeemme aidosti. Mielestämme on tärkeää, että sinulla asiakkaana on mahdollisuus nähdä allas ennen sen ostamista, ja siksi haluamme antaa sinulle siihen mahdollisuuden. Paikan päällä on myös asiantuntijoita, jotka voivat vastata kaikkiin kysymyksiisi ja neuvoa sinua, mikä allas sopii parhaiten sinulle ja tarpeisiisi.

Ennen-ja jälkeen uintikauden pavelemme myymälässämme myös iltaisin ja viikonloppuisin sovittaessa

AUKIOLOAJAT Myymälämme on avoinna arkisin 09.00-17.00
Puhelinpalvelu toimii aina, myös iltaisin ja viikonloppuisin 08.00 - 20.00 
KÄYNTIOSOITE: Pihkalantie 4 01480 Vantaa  0500-452367Katso asennusvideo

Tietoa altaistamme

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota upeille asiakkaillemme erinomaisia ja korkealaatuisia altaita lyömättömiin hintoihin! Meillä sinä olet keskiössä, ja intohimomme on ylittää odotuksesi jännittävillä ja mielenkiintoisilla altaillamme. Poistamalla tarpeettomat välikädet ja myymällä altaat suoraan varastostamme sinulle takaamme, että saat unelmiesi altaan ilman tappioita tai viivästyksiä. Myymme suuria määriä korkealaatuisia halpoja altaita, ja tämä näkyy uskomattoman kilpailukykyisissä hinnoissamme. Lisäksi etsimme jatkuvasti uusia tapoja parantaa ja kehittää allastuotteitamme vaikuttamalla suoraan valmistusprosessiin. Näin voimme tarjota sinulle markkinoiden ehdottomasti parhaat altaat. Meidän kanssamme saat taatusti laadukkaan altaan lyömättömään hintaan, joten osta unelmiesi allas jo tänään Uimarista ja anna meidän hoitaa loput!

Aurinkolämmitys uima-altaat lämmittämiseen

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan ratkaisun uima-altaasi lämmittämiseen - aurinkolämmityksen! Olemme kuunnelleet asiakkaitamme, ja useampiin tarpeisiin ja allasmalleihin sopivaksi olemme nyt tehneet aurinkolämmitysmatostamme lyhyemmän (4,5 metriä) ja edullisemman.

Jos haluat saada maksimaalisen vaikutuksen ja lämmön suureen altaaseen, järjestelmää voidaan helposti laajentaa useilla matoilla. Uimari tarjoaa PVC-aurinkolämpömattoa, jossa on kanavat, jotka voidaan liittää altaan pumppuun. Jokaisessa matossa on jopa 32 kanavaa, mikä takaa vaikuttavan tehokkuuden! Matto voidaan asentaa maahan, altaan seinää vasten tai katolle altaan läheisyyteen, jotta auringon lämpöä voidaan hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla.

Olemme aina valmiita auttamaan sinua löytämään parhaan ratkaisun altaasi lämmitykseen, joten älä epäröi ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja tai neuvoja!

Kuinka tehokas aurinkoaltaan lämmitys on?

Uimarin hyvin suunnitellulla aurinkolämmitysjärjestelmällä voit nostaa uima-altaasi lämpötilaa 6-8 astetta ja pidentää uima-allaskautta entisestään. Energiatehokas ja ympäristöystävällinen tapa lämmittää uima allas antaa sinulle pidemmän uintikauden ja säästää samalla rahaa lämmityskustannuksissa.

Aurinkolämmitysjärjestelmän asennus on yksinkertaista ja suoraviivaista, ja se on helppo purkaa tarvittaessa. Kun aurinko paistaa, uima-altaasi lämpiää nopeammin, ja voit nauttia uimisesta entistä aikaisemmin kauden aikana.

PVC-aurinkolämmitysmatossamme on kanavat uima-altaan pumppuun liittämistä varten, ja se voidaan asentaa maahan, uima-altaan seinää vasten tai katolle uima-altaan läheisyyteen. Jos sinulla on suurempi allas tai tarvitset enemmän tehoa, voit helposti laajentaa järjestelmää useammalla matolla.

Muista, että pumppu voi työntää vettä aurinkolämmitysmaton läpi ylöspäin noin 3-4 metriin asti. Korkeammalla virtaus vähenee ja esimerkiksi altaan imurointi voi olla vaikeaa. Mutta ei hätää! Meillä Uimarissa on myös kolmitoimisarja, jolla voit helposti irrottaa aurinkolämmityksen altaasta, ja voit helposti sammuttaa aurinkolämmityksen huonolla säällä.

Muutamia tuotteita

Usein kysytyt kysymykset - FAQ

Kuinka paljon altaan rakentaminen maksaa? Uima-altaan rakentamisen kustannukset voivat vaihdella useiden tekijöiden, kuten altaan koon, materiaalivalintojen, lisävarusteiden, maaperän olosuhteiden ja asennuksen laajuuden mukaan. Meillä on edullisia altaita, jotka voit koota itse, mikä alentaa kustannuksia.
Kuinka paljon allas maksaa kuukaudessa? Altaan kuukausittaiset ylläpitokustannukset voivat vaihdella riippuen muun muassa altaan koosta, puhdistusjärjestelmän tyypistä, altaan käytöstä ja sähkön hinnasta. Kustannuksiin sisältyvät myös puhdistusaineet, allasveden tasapainottamiseen tarvittavat kemikaalit, pumppujen ja muiden laitteiden käyttämiseen liittyvät energiakustannukset sekä mahdolliset altaan tai laitteiden huollot. Kustannuksiin voivat vaikuttaa myös vuodenaika ja käyttötiheys. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, ota meihin yhteyttä.
Voiko uima-altaan rakentaa ilman rakennuslupaa? Yleensä altaan saa rakentaa ilman rakennuslupaa, jos tietyt kriteerit täyttyvät. Nämä kriteerit voivat kuitenkin vaihdella kunnasta ja mahdollisista paikallisista määräyksistä riippuen. Varmuuden vuoksi kannattaa ottaa yhteyttä kunnan rakennusvirastoon tai rakennuslupaosastoon tarkkojen ja ajantasaisten tietojen saamiseksi.
Millainen allastyyppi on halvin? Maanpäällinen allas on yleensä käytännöllisin ja kustannustehokkain vaihtoehto. Tämäntyyppinen allas soveltuu erityisen hyvin kaltevalle tontille, sillä allas voidaan sijoittaa rinteeseen tai integroida terassille. Jos tontti on kuitenkin tasainen ja siinä ei ole korkeuseroja, on parasta rakentaa maanpäällinen allas, joka sulautuu hyvin puutarhaan.
Kuinka paljon altaan täyttäminen maksaa? Altaan täyttökustannukset riippuvat altaan koosta ja veden hinnasta alueellasi. Yleisesti ottaen voit odottaa sen maksavan noin 50 kr/m³ + säiliöauton kustannukset. Altaan täyttäminen itse on tietenkin halvempaa, sillä voit odottaa maksavasi noin 15-20 euroa kuutiometriltä.
Kuinka usein allas pitäisi kloorata? Altaan sokkiklooraus tarkoittaa, että altaaseen lisätään normaalia korkeampi klooripitoisuus bakteerien ja levien tappamiseksi. Se, kuinka usein allas on kloorattava, riippuu useista tekijöistä, kuten altaan koosta, käyttötiheydestä ja veden laadusta. Ohjeellisena ohjeena voidaan kuitenkin pitää, että allas on kloorattava kerran tai kaksi kertaa kuukaudessa kauden aikana. Muita tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa siihen, kuinka usein allas on kloorattava, ovat korkeat lämpötilat, rankkasade tai tuuli, joka voi tuoda altaaseen likaa ja roskia, sekä altaan runsas käyttö, erityisesti jos siinä ui paljon ihmisiä. On tärkeää testata altaan vesi säännöllisesti veden laadun seuraamiseksi ja säätää klooria tarvittaessa. Jos huomaat vedessä värimuutoksia, sameutta tai hajua, se voi olla merkki siitä, että allas on shokkikloorattava veden laadun palauttamiseksi.
Kuinka kauan altaan lämmittäminen kestää? Uima-altaan lämmittämiseen kuluva aika riippuu useista tekijöistä, kuten altaan koosta, lämmitysjärjestelmän tyypistä, halutusta lämpötilasta ja ilmasto-olosuhteista. Yleisesti ottaen altaan lämmittäminen 15-20 celsiusasteesta miellyttävään 25-28 celsiusasteen uintilämpötilaan voi kestää 24-72 tuntia. Altaan peittäminen silloin, kun sitä ei käytetä, voi vähentää lämpöhäviöitä ja nopeuttaa lämmitysprosessia. On myös tärkeää ottaa huomioon vuodenaika ja ilmasto-olosuhteet alueella, jolla allas sijaitsee. Kesäkuukausina uima-altaan lämmittäminen voi kestää vähemmän aikaa, koska ulkolämpötila on korkeampi. Talvella altaan lämmittäminen voi kestää kauemmin, varsinkin jos on hyvin kylmä eikä allasta ole katettu. Ota meihin yhteyttä, niin saat tarkemman arvion siitä, kuinka kauan tietyn uima-altaan lämmittäminen kestää tarpeidesi ja toiveidesi perusteella.